Olifant knuffel klein

Lieve olifanten knuffel in vrolijke kleurtjes en met een heerlijk kroel-staartje. Een leuk kadootje voor onder de boom of misschien als een kraamkadootje? 

Deze lieve kleine olifantjes zijn heerlijk om te knuffelen en te kroelen. Met hun grote oren en schattig staartje zal het knuffeltje al snel favoriet zijn. 

De olifantjes zijn handgemaakt en elke knuffel is dan ook uniek in zijn kleuren en stoffen combinatie (voor meer foto's zie onderaan de pagina). De olifantjes zijn van beide kanten gefotografeerd (zie op de foto boven en onder het nummer), zodat u kan zien welke stoffen zijn gebruikt.Elk olifantje heeft zijn eigen nummer, dus u kunt kiezen welke u zou willen. Er is er maar één van elk, dus uniek zijn ze zeker! 

De kleine versie is 13 cm breed en 10 cm hoog. De stoffen die zijn gebruikt zijn katoen en ook de vulling is wasmachine-bestendig (op 30 graden).

Er is ook een grotere variant van het olifantje (19 cm breed en 15 cm hoog), kijk hiervoor naar deze advertentie: Grote Olifant

Het is ook mogelijk een grote en een kleine samen aan te schaffen, kies dan voor de optie 'combi' en geef bij de bestelling duidelijk aan welke nummers u graag wilt.

Ben je op zoek naar een bepaalde kleuren combinatie? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Materiaal: 
Buitenstof: Katoen, tricot, badstof en fleece (verschilt per knuffel)
Staartje: Keperlint, satijnlint of veterlint
Vulling: polyester 100%

Geschatte maten:
Hoogte: 10 cm
Breedte: 13 cm

 

 

€ 5,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Klik op de foto's hieronder om de olifantjes te bekijken.